Voor particulieren

De notarissen van ons notariskantoor helpen u op een praktische en begrijpelijke manier bij het vinden van oplossingen voor uw problemen. Wij bereiken het beste resultaat door nauw met u samen te werken en onze specialistische kennis op een voor u inzichtelijke wijze in te zetten.

Voor ondernemers

De notarissen van ons notariskantoor helpen u op een praktische en begrijpelijke manier bij het vinden van oplossingen voor uw problemen. Wij bereiken het beste resultaat door nauw met u samen te werken en onze specialistische kennis op een voor u inzichtelijke wijze in te zetten.

Notaris Wolvega nodig?

Groenewegen Notarissen

Bent u opzoek naar de beste notaris in de omgeving Wolvega? Neem dan contact op met Groenewegen Notarissen. Met uitgebreide vakkennis helpen wij u graag de zaken goed vast te leggen. Wij hebben specialisten in huis voor alle vakgebieden. Denk bijvoorbeeld aan de aan- of verkoop van onroerend goed, het overdragen van uw bedrijf of het vastleggen van wensen inzake uw toekomst of nalatenschap. Een hoop ellende kan worden voorkomen als u van tevoren deze zaken goed laat vastleggen door de notaris Wolvega.

Wij overleggen, adviseren en hebben aandacht voor de belangen van alle betrokken. Bovendien spreekt het overgrote deel van ons personeel even gemakkelijk Fries als Nederlands. U kunt terecht bij ons notariskantoor Wolvega.

Wij ontzorgen u graag:

wij nemen ruim de tijd voor al uw vragen

wij hebben senior specialisten voor elk vakgebied

wij hebben een inloopspreekuur voor familie- en erfrecht

en wij zijn er zowel voor particulieren als ondernemers.

Bent u ondernemer of particulier?

Zowel de belangen van ondernemers als particulieren wordt door Groenewegen Notarissen behartigd. Hierbij vinden wij aandacht en deskundigheid ontzettend belangrijk. De notaris Wolvega kijkt verder dan uw vraag alleen en wij denken actief met u mee.

Bent u benieuwd naar ons notariskantoor Wolvega?
Onlangs is onze bedrijfspresentatie in How It’s Done te zien geweest waarin u een alvast een virtueel kijkje kunt nemen.

RTL Z – How It’s Done
Notaris Drachten - Groenewegen Notarissen

Gratis inloopspreekuur (op afspraak) notaris familie- en erfrecht

Wij bieden elke vrijdagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur een gratis inloopspreekuur op afspraak aan. Tijdens dit spreekuur heeft u de mogelijkheid om al uw vragen aan een specialist betreft personen- en familierecht voor te leggen. Voorbeelden zijn vragen betreft uw samenlevingscontract, huwelijkse voorwaarden, (levens)testament of vragen rondom een erfenis. Wij helpen u graag met uw vragen verder.

Een specialist voor ieder vakgebied

Voor deskundig notarieel advies in omgeving Wolvega hebben wij voor ieder vakgebied een expert in huis. De notaris Wolvega heeft oog voor de belangen van alle betrokkenen, adviseren en leggen uw wensen notarieel vast.

Wij werken als team samen met de advocaten van ons partnerkantoor wanneer nodig. Zij bemiddelen, onderhandelen en procederen met scherpte en creativiteit. En zoals eerder vermeld, het merendeel van ons personeel beheerst zowel Fries als Nederlands.

Ons werkgebied omvat o.a. Heerenveen, Drachten, Sneek, Grou, Joure en Gorredijk.

Notarissen Drachten

Wilt u een belafspraak maken met een notaris?

Plan met ons secretariaat een vrijblijvende belafspraak in met een notaris.