Voor particulieren

De notarissen van ons notariskantoor helpen u op een praktische en begrijpelijke manier bij het vinden van oplossingen voor uw problemen. Wij bereiken het beste resultaat door nauw met u samen te werken en onze specialistische kennis op een voor u inzichtelijke wijze in te zetten.

Voor ondernemers

De notarissen van ons notariskantoor helpen u op een praktische en begrijpelijke manier bij het vinden van oplossingen voor uw problemen. Wij bereiken het beste resultaat door nauw met u samen te werken en onze specialistische kennis op een voor u inzichtelijke wijze in te zetten.

Notaris Grou nodig?

Groenewegen Notarissen

Groenewegen Notarissen is de beste notaris in omgeving Grou om uw zaken goed vast te leggen. Door onze uitgebreide vakkennis kunt u bij ons terecht voor het aan- of verkoop van onroerend goed, het overdragen van uw bedrijf of het laten vastleggen van wensen inzake uw toekomst of uw nalatenschap. Door van te voren de zaken door de notaris Grou goed vast te leggen kan veel ellende worden voorkomen. Voor alle vakgebieden hebben wij experts in huis.

Onze experts van notariskantoor Grou adviseren en overleggen en zijn er voor de belangen alle betrokkenen. Daarnaast spreekt het overgrote deel van onze experts zowel Fries als Nederlands.

Wij ontzorgen u graag:

wij nemen ruim de tijd voor al uw vragen

wij hebben senior specialisten voor elk vakgebied

wij hebben een inloopspreekuur voor familie- en erfrecht

en wij zijn er zowel voor particulieren als ondernemers.

Bent u ondernemer of particulier?

In omgeving Grou biedt Groenewegen Notarissen zowel zakelijke als particuliere notarisdiensten. Hierbij kunt u verwachten dat wij verder dan uw vraag alleen kijken en actief met u meedenken. Aandacht en deskundigheid staan hierbij voorop.

Bent u benieuwd naar ons kantoor?
In How It’s done is ons kantoor virtueel te bekijken via onze bedrijfspresentatie.

RTL Z – How It’s Done
Notaris Drachten - Groenewegen Notarissen

Gratis inloopspreekuur (op afspraak) notaris familie- en erfrecht

Heeft u vragen betreft personen- en familierecht? Denk hierbij aan vragen over uw samenlevingscontract, huwelijkse voorwaarden, (levens)testament of vragen rondom uw erfenis. Bij Groenewegen Notarissen heeft u de mogelijkheid om al uw vragen voor te leggen aan een specialist in dit vakgebied. U kunt elke vrijdagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur terecht voor het gratis inloopspreekuur op afspraak. Wij helpen u graag verder.

Een specialist voor ieder vakgebied

Deskundig advies in de omgeving van Grou nodig? Voor ieder vakgebied heeft de notaris Grou een specialist in huis. Wij leggen uw wensen notarieel vast, kijken naar de belangen van alle betrokken en adviseren.

Wanneer nodig, werken wij samen met de advocaten van ons partnerkantoor. Met scherpte en creativiteit bemiddelen, onderhandelen en procederen zij. En zoals eerder vermeld spreekt het overgrote deel van ons personeel zowel Fries als Nederlands.

Ons vakgebied omvat onder meer Heerenveen, Joure, Drachten, Sneek en Wolvega.

Notarissen Drachten

Wilt u een belafspraak maken met een notaris?

Plan met ons secretariaat een vrijblijvende belafspraak in met een notaris.