Notaris particulier vastgoed

Notarissen voor particulieren

< terug

Voor al uw zaken en vragen op het gebied van het vastgoed bent u bij Groenewegen Notarissen in Heerenveen aan het juiste adres. De specialisten van Groenewegen Notarissen hebben zich bekwaamd in alle facetten van het notariële vastgoed, zowel in het particuliere vastgoed als in het commerciële vastgoed.

Woning kopen: akte van levering en hypotheekakte

Heeft u een woning gekocht? Dan zal u een koopovereenkomst tekenen waarin een keuze wordt gemaakt bij welke notaris de eigendomsoverdracht zal plaatsvinden. Ons team kan u van dienst zijn om dit proces soepel te laten verlopen. Met persoonlijke aandacht en juridische kennis worden de akte van levering en hypotheekakte voor u opgemaakt.

Voor vragen kunt u altijd bij één van onze medewerkers terecht en via ons Online Dossier houden wij u op de hoogte over de voortgang van uw dossier.

Overige zaken en nieuwbouwprojecten

Uiteraard kunt u met al uw overige zaken op het gebied van het particuliere vastgoed ook bij ons terecht, zoals de oversluiting van uw hypotheek, de verdeling van uw woning na echtscheiding, het vestigen van een erfdienstbaarheid, opstalrecht of mandeligheid.

Bent u projectontwikkelaar en/of aannemer en zoekt u een notaris die u kan begeleiden bij uw nieuwbouwproject dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij hebben als kantoor veel ervaring met het begeleiden van nieuwbouwprojecten (zowel kleinschalig als grootschalig) in de provincie Friesland.

Projectnotaris woningbouwcorporatie of vastgoedbelegger

Naast nieuwbouwprojecten treden wij als projectnotaris ook op bij de uitponding van voormalige huurwoningen door een woningbouwcorporatie of een vastgoedbelegger.

Meer informatie over dit onderwerp?

Neem vrijblijvend contact op met een notaris die op deze pagina getoond wordt. Of plan met ons secretariaat een vrijblijvende belafspraak in met een notaris.