Voor particulieren

De notarissen van ons notariskantoor helpen u op een praktische en begrijpelijke manier bij het vinden van oplossingen voor uw problemen. Wij bereiken het beste resultaat door nauw met u samen te werken en onze specialistische kennis op een voor u inzichtelijke wijze in te zetten.

Voor ondernemers

De notarissen van ons notariskantoor helpen u op een praktische en begrijpelijke manier bij het vinden van oplossingen voor uw problemen. Wij bereiken het beste resultaat door nauw met u samen te werken en onze specialistische kennis op een voor u inzichtelijke wijze in te zetten.

Notaris Friesland nodig?

Groenewegen Notarissen

Groenewegen Notarissen in Friesland

Welkom bij Groenewegen Notarissen, een notariskantoor in Friesland met uitgebreide deskundigheid. Wilt u de zaken goed vast laten leggen? Of het nu gaat om aan- of verkoop van onroerend goed, het overdragen van uw bedrijf of het vastleggen van wensen inzake uw toekomst of uw nalatenschap, u kunt een hoop ellende voorkomen als u de zaken van tevoren goed vast laat leggen door een notaris. Wij hebben expertise in huis voor alle vakgebieden.

Wij adviseren, overleggen en hebben oog voor de belangen van alle betrokkenen. En fijn om te weten: het overgrote deel van onze mensen spreekt even gemakkelijk Fries als Nederlands.

Wij ontzorgen u graag:

wij nemen ruim de tijd voor al uw vragen

wij hebben senior specialisten voor elk vakgebied

wij hebben een inloopspreekuur voor familie- en erfrecht

en wij zijn er zowel voor particulieren als ondernemers.

Bent u ondernemer of particulier?

Groenewegen Notarissen behartigt zowel de belangen van ondernemers als particulieren. Aandacht en deskundigheid vinden wij ontzettend belangrijk. U kunt er op rekenen dat wij met u meedenken; wij kijken verder dan uw vraag alleen.

Bent u benieuwd naar ons kantoor?
Neem dan alvast een virtueel kijkje via onze bedrijfspresentatie, onlangs te zien in How It’s Done.

RTL Z – How It’s Done
Notaris Drachten - Groenewegen Notarissen

Gratis inloopspreekuur (op afspraak) notaris familie- en erfrecht

Dit gratis inloopspreekuur op afspraak wordt iedere vrijdagmiddag gehouden tussen 16:00 en 17:00 uur en is bedoeld voor vragen op het gebied van het personen- en familierecht en het erfrecht. Heeft u bijvoorbeeld vragen over uw (levens)testament, uw samenlevingscontract of huwelijkse voorwaarden of spelen er vragen rondom een erfenis dan kunt u dit voorleggen aan een van onze specialisten.

Een specialist voor ieder vakgebied

Heeft u deskundig notarieel advies nodig in Friesland? Wij hebben voor ieder vakgebied een specialist in huis. Onze notarissen adviseren, leggen uw wensen notarieel vast en hebben oog voor de belangen van alle betrokkenen.

Als dat nodig is, dan werken wij nauw samen met de advocaten van ons partnerkantoor. Zij bemiddelen, onderhandelen en procederen met scherpte en creativiteit. Samen werken wij als team voor u. En zoals gezegd: het overgrote deel van onze mensen spreekt even gemakkelijk Fries als Nederlands.

Ons werkgebied omvat o.a. Heerenveen, Drachten, Sneek, Wolvega, Grou, Joure en Gorredijk.

Notarissen Drachten

Wilt u een belafspraak maken met een notaris?

Plan met ons secretariaat een vrijblijvende belafspraak in met een notaris.