Voor particulieren

De notarissen van ons notariskantoor helpen u op een praktische en begrijpelijke manier bij het vinden van oplossingen voor uw problemen. Wij bereiken het beste resultaat door nauw met u samen te werken en onze specialistische kennis op een voor u inzichtelijke wijze in te zetten.

Voor ondernemers

De notarissen van ons notariskantoor helpen u op een praktische en begrijpelijke manier bij het vinden van oplossingen voor uw problemen. Wij bereiken het beste resultaat door nauw met u samen te werken en onze specialistische kennis op een voor u inzichtelijke wijze in te zetten.

Notaris Drachten nodig?

Groenewegen Notarissen

Groenewegen Notarissen in omgeving Drachten

Welkom bij Groenewegen Notarissen, hét notariskantoor in omgeving Drachten met uitgebreide vakkennis. Wilt u de zaken goed vast laten leggen? U kunt een hoop ellende voorkomen als u de zaken van tevoren goed vast laat leggen door een notaris. Of het nu gaat om aan- of verkoop van onroerend goed, het overdragen van uw bedrijf of het vastleggen van wensen inzake uw toekomst of uw nalatenschap. Wij hebben specialisten in huis voor alle vakgebieden.

De notaris Drachten behartigt de belangen van alle betrokkenen, door te overleggen en adviseren. En fijn om te weten: het overgrote deel van ons personeel spreekt even gemakkelijk Fries als Nederlands.

Wij ontzorgen u graag:

wij nemen ruim de tijd voor al uw vragen

wij hebben senior specialisten voor elk vakgebied

wij hebben een inloopspreekuur voor familie- en erfrecht

en wij zijn er zowel voor particulieren als ondernemers.

Wij helpen ondernemer en particulier

Groenewegen Notarissen behartigt zowel de belangen van ondernemers als particulieren binnen omgeving Drachten. Aandacht en vakkennis vinden wij ontzettend belangrijk. U kunt erop rekenen dat de notaris Drachten met u meedenkt; wij kijken verder dan uw vraag alleen.

Bent u benieuwd naar ons kantoor?
Neem dan alvast een virtueel kijkje via onze bedrijfspresentatie, onlangs te zien in How It’s Done.

RTL Z – How It’s Done
Notaris Drachten - Groenewegen Notarissen

Gratis inloopspreekuur (op afspraak) notaris familie- en erfrecht

Dit gratis inloopspreekuur op afspraak wordt iedere vrijdagmiddag gehouden tussen 16:00 en 17:00 uur en is bedoeld voor vragen op het gebied van het personen- en familierecht en het erfrecht. Heeft u bijvoorbeeld vragen over uw (levens)testament, uw samenlevingscontract of huwelijkse voorwaarden of spelen er vragen rondom een erfenis dan kunt u dit voorleggen aan een van onze specialisten.

Een specialist voor ieder vakgebied

Heeft u deskundig notarieel advies nodig in omgeving Drachten? Wij hebben voor ieder vakgebied een specialist in huis. Onze notaris Drachten adviseert, legt uw wensen notarieel vast en heeft oog voor de belangen van alle betrokkenen.

Indien nodig is, dan werken wij nauw samen met de advocaten van ons partnerkantoor. Zij bemiddelen, onderhandelen en procederen voor u met scherpte en creativiteit. Samen werken wij als team. En zoals gezegd: het overgrote deel van onze mensen spreekt even gemakkelijk Fries als Nederlands.

U vindt ons kantoor in Heerenveen. Ons werkgebied omvat onder meer Joure, Drachten, Gorredijk, Sneek, Grou en Wolvega.

Notarissen Drachten

Wilt u een belafspraak maken met een notaris?

Plan met ons secretariaat een vrijblijvende belafspraak in met een notaris.