Voor particulieren

De notarissen van ons notariskantoor helpen u op een praktische en begrijpelijke manier bij het vinden van oplossingen voor uw problemen. Wij bereiken het beste resultaat door nauw met u samen te werken en onze specialistische kennis op een voor u inzichtelijke wijze in te zetten.

Voor ondernemers

De notarissen van ons notariskantoor helpen u op een praktische en begrijpelijke manier bij het vinden van oplossingen voor uw problemen. Wij bereiken het beste resultaat door nauw met u samen te werken en onze specialistische kennis op een voor u inzichtelijke wijze in te zetten.

Notaris Sneek nodig?

Groenewegen Notarissen

Groenewegen Notarissen in omgeving Sneek

Welkom bij Groenewegen Notarissen, een notariskantoor in omgeving Sneek met uitgebreide vakkennis. Dankzij onze brede vakkennis kunt u bij ons terecht met al uw vragen. Of het nu gaat om aan- of verkoop van onroerend goed, het overdragen van uw bedrijf of het vastleggen van wensen inzake uw toekomst of uw nalatenschap, u kunt een hoop ellende voorkomen als u de zaken van tevoren goed vast laat leggen door een notaris. Met specialisten voor alle vakgebieden, is uw zaak bij ons in vertrouwde handen.

De notaris Sneek adviseert, overlegt en heeft oog voor de belangen van alle betrokkenen. Plus, fijn om te weten: het overgrote deel van onze mensen spreekt even gemakkelijk Fries als Nederlands.

Wij ontzorgen u graag:

wij nemen ruim de tijd voor al uw vragen

wij hebben senior specialisten voor elk vakgebied

wij hebben een inloopspreekuur voor familie- en erfrecht

en wij zijn er zowel voor particulieren als ondernemers.

Bent u ondernemer of particulier in regio Sneek?

Groenewegen Notarissen behartigt zowel de belangen van ondernemers als particulieren. Aandacht en deskundigheid staan hierbij voorop. De notaris Sneek kijkt dan ook verder dan alleen uw vraag en wij denken met u mee.

Bent u benieuwd naar ons kantoor?
Neem dan alvast een virtueel kijkje via onze bedrijfspresentatie, onlangs te zien in How It’s Done.

RTL Z – How It’s Done
Notaris Drachten - Groenewegen Notarissen

Gratis inloopspreekuur (op afspraak) notaris familie- en erfrecht

Dit gratis inloopspreekuur op afspraak wordt iedere vrijdagmiddag gehouden tussen 16:00 en 17:00 uur en is bedoeld voor vragen op het gebied van het personen- en familierecht en het erfrecht. Heeft u bijvoorbeeld vragen over uw (levens)testament, uw samenlevingscontract of huwelijkse voorwaarden of spelen er vragen rondom een erfenis dan kunt u dit voorleggen aan een van onze specialisten.

Een specialist voor ieder vakgebied

Heeft u deskundig notarieel advies nodig in omgeving Sneek? Wij hebben voor ieder vakgebied een expert in huis. De notaris Sneek heeft oog voor de belangen van alle betrokkenen, wij adviseren en leggen uw wensen notarieel vast.

Indien nodig, dan werken wij nauw samen met de advocaten van ons partnerkantoor. Zij bemiddelen, onderhandelen en procederen met scherpte en creativiteit. Samen werken wij als team voor u. En zoals gezegd: het overgrote deel van onze mensen spreekt even gemakkelijk Fries als Nederlands. Naast Sneek bedienen wij ook klanten in regio Heerenveen, Joure, Drachten, Gorredijk, Wolvega en Drachten.

Notarissen Drachten

Wilt u een belafspraak maken met een notaris?

Plan met ons secretariaat een vrijblijvende belafspraak in met een notaris.