Over Groenewegen

Groenewegen Advocaten en Notarissen

< terug

Ruim tijd voor al uw vragen

Groenewegen Notarissen helpt u op een begrijpelijke en praktische manier met uw vragen, juridische kwesties en twijfels. Er is ruim de tijd voor al uw vragen. Ook voor het passeren wordt ruim de tijd genomen, wij sluiten de zaken graag mooi en goed met u af.

Senior specialisten voor elk vakgebied

Samen met al onze enthousiaste en betrokken collega’s staan wij klaar voor onze cliënten en relaties. Wij hebben senior specialisten voor elk vakgebied in huis, en als de zaak daar om vraagt werken wij als specialisten samen over ons eigen vakgebied heen. Mocht dat nodig zijn, dan betrekken wij ook onze collega’s van de advocatuur daarbij. U bent bij ons in goede handen.

Inloopspreekuur voor familie- en erfrecht

Iedere vrijdagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur wordt er een gratis inloopspreekuur gehouden bedoeld voor vragen op het gebied van personen- en familierecht en erfrecht. Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden? Klik dan op onderstaande knop.

Voor sollicitanten

Werknemers van Groenewegen werken in hechte en flexibele teams met respect voor elkaar. Een prettige werkomgeving is voor Groenewegen een eerste vereiste. Onze mensen zijn ons kapitaal, daarin investeren wij graag.

Benieuwd of we vacatures hebben? Klik hier om naar de vacaturepagina te gaan.

Voor particulieren èn ondernemers

Groenewegen Notarissen adviseert en ondersteunt zowel particulieren als ondernemers. En als de zaak daar om vraagt werken wij nauw samen met de advocaten en adviseurs van Groenewegen Advocaten. Samen staan wij klaar voor onze cliënten en relaties. Zo bereiken we de beste oplossing voor uw probleem.

Groenewegen Advocaten en Notarissen Heerenveen pand balie

Wilt u een belafspraak maken met een notaris?

Plan met ons secretariaat een vrijblijvende belafspraak in met een notaris.