< terug

Inloopspreekuur notaris familie- en erfrecht

Iedere vrijdagmiddag tussen 16:00 en 17:00 uur (op afspraak)

Dit gratis inloopspreekuur wordt iedere vrijdagmiddag gehouden tussen 16:00 en 17:00 uur en is bedoeld voor vragen op het gebied van het personen- en familierecht en het erfrecht. Heeft u bijvoorbeeld vragen over uw (levens)testament, uw samenlevingscontract of huwelijkse voorwaarden of spelen er vragen rondom een erfenis dan kunt u dit voorleggen aan een van onze specialisten.

Een adviesgesprek is gratis en duurt maximaal 20 minuten. Er zijn wel “spelregels”:

 

  • U moet zich telefonisch (via de aanmeldbutton op deze pagina of rechtstreeks via 0513-655555) of via de mail (info@groenewegennotarissen.nl) aanmelden.
  • U heeft maximaal twintig minuten de tijd om uw vraag voor te leggen.
  • Bij aanmelding geeft u uw naam, geboortedatum, telefoonnummer en mailadres door.
  • Het spreekuur is alleen voor kennismaking met eventuele nieuwe klanten. Als u al vaste klant bent is het niet de bedoeling dat u opnieuw gebruik maakt van het spreekuur.
  • Er is ieder spreekuur minimaal één notaris beschikbaar. Als u zich opgeeft via deze site kan het kantoor daarop het aantal beschikbare specialisten aanpassen.
  • De notaris bekijkt of in het gesprek uw vraag direct beantwoord kan worden.
  • Als uw vraag niet gelijk beantwoord kan worden dan kan er een vervolgafspraak gemaakt worden buiten het inloopspreekuur om.
  • Bij het maken van een vervolgafspraak zal de notaris altijd met u bespreken wat de kosten daarvan zullen zijn.

Wilt u graag Fries met ons spreken?

Bij ons is dat geen probleem. Het overgrote deel van onze mensen is tweetalig en spreekt even gemakkelijk Fries als Nederlands.

Komt u naar ons kantoor?

Wij zitten direct aan de A32 en vlakbij het station. Vanaf het station is het ongeveer 10 minuten lopen. Achter ons pand hebben wij een groot parkeerterrein waar u gratis kunt parkeren. Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving

Wilt u een gratis adviesgesprek met een notaris?

Plan met ons secretariaat een gratis adviesgesprek in met een notaris.