Voor particulieren

De notarissen van ons notariskantoor helpen u op een praktische en begrijpelijke manier bij het vinden van oplossingen voor uw problemen. Wij bereiken het beste resultaat door nauw met u samen te werken en onze specialistische kennis op een voor u inzichtelijke wijze in te zetten.

Voor ondernemers

De notarissen van ons notariskantoor helpen u op een praktische en begrijpelijke manier bij het vinden van oplossingen voor uw problemen. Wij bereiken het beste resultaat door nauw met u samen te werken en onze specialistische kennis op een voor u inzichtelijke wijze in te zetten.

Notaris Joure nodig?

Groenewegen Notarissen

Groenewegen Notarissen is de beste notaris in de omgeving van Joure. Dankzij onze brede vakkennis kunt u bij ons uw zaken goed laten vastleggen. Denk aan bijvoorbeeld het overdragen van uw bedrijf, de aan- of verkoop van onroerend goed of wensen inzake uw toekomst of uw nalatenschap,. Een hoop ellende kan worden bespaard wanneer u van tevoren uw zaken alvast goed laat vastleggen door de notaris Joure. Voor alle vakgebieden hebben wij specialisten in huis.

De experts van Groenewegen Notarissen zijn gevestigd in Heerenveen – op steenworp afstand van Joure. We adviseren, overleggen en behartigen de belangen van alle betrokken. Daarnaast is het prettig om te weten dat het overgrote deel van ons zowel Fries als Nederlands spreekt.

Greep uit onze notaris diensten in Joure:

Wij ontzorgen u graag:

wij nemen ruim de tijd voor al uw vragen

wij hebben senior specialisten voor elk vakgebied

wij hebben een inloopspreekuur voor familie- en erfrecht

en wij zijn er zowel voor particulieren als ondernemers.

Bent u ondernemer of particulier in regio Joure?

Binnen omgeving Joure biedt de notaris Joure zowel zakelijke als particuliere notarisdiensten. Hierbij kunt u erop rekenen dat wij met u meedenken en verder kijken dan uw vraag alleen. Aandacht en deskundigheid vinden wij dan ook ontzettend belangrijk. Naast Joure bedienen we ook klanten in onder meer Drachten, Wolvega, Gorredijk, Sneek en Grou.

Bent u benieuwd naar ons notariskantoor Joure?

U kunt ons kantoor virtueel bekijken via onze bedrijfspresentatie die onlangs te zien was in How It’s Done.

RTL Z – How It’s Done
Notaris Drachten - Groenewegen Notarissen

Gratis inloopspreekuur (op afspraak) notaris familie- en erfrecht

Heeft u vragen betreft personen- en familierecht en erfrecht? Voorbeelden zijn vragen over uw samenlevingscontract, huwelijkse voorwaarden, (levens)testament of vragen rondom een erfenis. Wij bieden de mogelijkheid om uw vragen voor te leggen aan een specialist op dit vakgebied. Elke vrijdagmiddag tussen 16.00 en 17.00 hebben wij hiervoor een gratis inloopspreekuur op afspraak. Wij helpen u graag met uw vragen verder.

Een specialist voor ieder vakgebied

Voor deskundig notarieel advies in de omgeving Joure hebben wij voor ieder vakgebied een specialist in huis. De notarissen van Groenewegen hebben oog voor de belangen van alle betrokken, adviseren en leggen uw wensen notarieel vast.

Indien nodig, kunnen wij nauw samenwerken met de advocaten van ons partnerkantoor. Zij bemiddelen, onderhandelen en procederen met scherpte en creativiteit. Samen werken wij als team voor u. En zoals eerder vermeld, het overgrote deel van ons personeel beheerst zowel Fries als Nederlands.

Notarissen Drachten

Wilt u een belafspraak maken met een notaris?

Plan met ons secretariaat een vrijblijvende belafspraak in met een notaris.