Voor particulieren

De notarissen van ons notariskantoor helpen u op een praktische en begrijpelijke manier bij het vinden van oplossingen voor uw problemen. Wij bereiken het beste resultaat door nauw met u samen te werken en onze specialistische kennis op een voor u inzichtelijke wijze in te zetten.

Voor ondernemers

De notarissen van ons notariskantoor helpen u op een praktische en begrijpelijke manier bij het vinden van oplossingen voor uw problemen. Wij bereiken het beste resultaat door nauw met u samen te werken en onze specialistische kennis op een voor u inzichtelijke wijze in te zetten.

Groenewegen Notarissen

Notaris Gorredijk nodig?

Groenewegen Notarissen is door uitgebreide vakkennis de beste notaris in omgeving Gorredijk. Wij helpen je met het goed vastleggen van de zaken om een hoop ellende te kunnen voorkomen. Voor zowel de aan- of verkoop van onroerend goed, het overdragen van uw bedrijf of het vastleggen van wensen inzake uw toekomst of uw nalatenschap. Voor alle vakgebieden hebben wij een specialist in huis.

De notaris Gorredijk adviseert, overlegt en behartigt de belangen van alle betrokkenen. Hierbij is het prettig om te weten dat het overgrote deel van ons personeel zowel Fries als Nederlands spreekt.

Wij ontzorgen u graag:

wij nemen ruim de tijd voor al uw vragen

wij hebben senior specialisten voor elk vakgebied

wij hebben een inloopspreekuur voor familie- en erfrecht

en wij zijn er zowel voor particulieren als ondernemers.

Bent u ondernemer of particulier?

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Notaris Groenewegen terecht voor onze notariële diensten. U kunt erop rekenen dat de notaris Gorredijk verder kijkt dan uw vraag alleen en wij actief met u meedenken. Wij vinden aandacht en deskundigheid ontzettend belangrijk.

Bent u benieuwd naar ons kantoor?
Neem dan alvast een virtueel kijkje via onze bedrijfspresentatie die onlangs in How It’s Done te zien was.

RTL Z – How It’s Done
Notaris Drachten - Groenewegen Notarissen

Gratis inloopspreekuur (op afspraak) notaris familie- en erfrecht

Groenewegen Notarissen heeft elke vrijdagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur een gratis inloopspreekuur op afspraak. U kunt hier al uw vragen betreft personen- en familierecht en erfrecht aan een specialist voorleggen. Denk hierbij aan vragen betreft uw samenlevingscontract of huwelijkse voorwaarden, (levens)testament of vragen rondom een erfenis. Wij staan graag voor u klaar.

Een specialist voor ieder vakgebied

Voor deskundig advies in omgeving Gorredijk hebben wij voor ieder vakgebied een specialist in huis. De notaris Gorredijk adviseert, legt uw wensen notarieel vast en hebben oog voor de belangen van alle betrokkenen. Indien nodig gaan we een samenwerkingsverband aan met de advocaten van ons partnerkantoor. Zij bemiddelen, onderhandelen en procederen met scherpte en creativiteit. En zoals eerder vermeld spreekt het overgrote deel van onze mensen spreekt even gemakkelijk Fries als Nederlands.

Ons werkgebied omvat o.a. Heerenveen, Drachten, Sneek, Wolvega, Grou, en Joure.

Notarissen Drachten

Wilt u een belafspraak maken met een notaris?

Plan met ons secretariaat een vrijblijvende belafspraak in met een notaris.