< terug

mw. K. Haringsma

Receptioniste en juridisch secretaresse

Talen: Nederlands, Fries, Engels en Duits

Gjin gerop en gjin geklei, op is op en wei is wei …"

“Ik ben sinds 2006 parttime verbonden aan Groenewegen Advocaten. Daarvoor heb ik jarenlang als secretaresse/receptioniste bij een multi- nationale onderneming in Leeuwarden gewerkt. Na een aantal verschuivingen en omzwervingen binnen ons kantoor ben ik vanaf januari 2020 naast secretariële ondersteuning ook twee dagen per week de receptie gaan ‘bemannen’: de telefoon in de hand, mensen welkom hetend, doorverwijzend en helpend. Daarnaast sta ik nog altijd één dag per week het secretariaat bij daar waar dat nodig is. Deze combinatie geeft veel afwisseling in mijn dagelijkse werkzaamheden.

Naast mijn werk breng ik graag tijd door met vrienden en familie, lees ik veel en ga ik graag shoppen en in de weekenden en vakanties er op uit met mijn gezin.”

Receptioniste-Juridisch-secretaress-K-Haringsma

mw. K. Haringsma (Karin)